Archief voor december 2015

Oud en Nieuw 2015

Even een boterhammetje eten onderweg, bij een geocache annex spoorweg-monument.Net als de afgelopen 2 jaren gaan we er rond de jaarwisseling nog een paar dagen tussenuit met de camper. Eerst naar Goch voor de jaarwisseling, misschien op nieuwjaarsdag nog ergens anders heen.
[Lees meer…]

Kerstvakantie 2015

De eetkamer van het Jachtslot St. Hubertus.Een paar uitstapjes in de kerstvakantie. Een dagje naar Paleis het Loo, met mijn schoonouders. Daarna een familie/kerstdiner in Enschede bij het gezin van Femma’s broer. Tot slot een dagje Hoge Veluwe met een rondleiding door het prachtige Jachtslot Sint Hubertus, een gesamtkunstwerk van de architect Berlage.
[Lees meer…]

Familieweekend in de Eifel

Overleg voor het vertrek naar een geocache...Nog een weekend zonder camper: naar een Landall Greenparc bungalow in Heimbach (Duitse Eifel). Met Herman en Eugeni (zus van Aloys) en Hans en Sini met de hond Luna. Alle zes (zeven?) geocachers, dus wat zullen we daar eens gaan doen? 😉
[Lees meer…]

Drie dagen York

Etalages in kerstsfeer...Een ANWB-aanbieding: goedkoop met de boot naar York. Op donderdagavond heen vanuit Hoek van Holland naar Hull mét hut aan boord, de vrijdag in York en ‘s avonds weer terug. Klinkt leuk!
En waarom ook niet? 🙂
[Lees meer…]