Archief voor oktober 2016

CQ World Wide DX ssb-contest vanuit Zwolle

De antennes staan er nog van de JOTA, twee weken geleden.Samen met Joeri PE5JW en Joris PD2JM doen we mee aan de grootste radiowedstrijd van het jaar, de door de VS georganiseerde CQ World Wide DX in ssb (telefonie).
Bij het scoutinggebouw in Zwolle hebben we de antennes speciaal hiervoor laten staan, na de JOTA twee weken geleden.
[Lees meer…]

Herfstvakantie 2016

De camperplaats in Nettersheim. Wij staan rechts aan het eind.Na het JOTA-weekend zijn we op maandag rond 12.45 uur vertrokken richting de Duitse Eifel. Goed drie uurtjes rijden, om 16.00 uur zijn we bij de camperplaats in Nettersheim, bij het Naturzentrum. Prima plek in een voormalige steengroeve, met alle voorzieningen.
[Lees meer…]

Jota 2016

De dames achter de zender...Het eerste weekend van de herfstvakantie: de jaarlijkse Jamboree On The Air met scouts en radioamateurs over de hele wereld. Voor mij de 38e keer, zonder onderbreking.
Altijd een gezellig weekend met allerlei activiteiten, uiteraard met Joeri PE5JW, Joris PD2JW en veel bezoekers.
[Lees meer…]

Weekendje Brabant

Camperplaats Het Uilennest in Hurwenen, omgeving Zaltbommel. Een prima plekje voor € 12,50 incl. stroom, water, toilet legen enz.Femma heeft zaterdag een (voorlopig) laatste terugkomdag in Uden voor het pilot-programma “Keer diabetes om”. Dat mag dan pas op zaterdag zijn, we vertrekken vast op donderdag, tegen het eind van de middag. We maken er weer een weekendje van…
[Lees meer…]