Over ons

Deze website, www.aloys.nl, is eigenlijk de homepage van Aloys de Vries. Een voordeur naar al die site’jes en pagina’s die we in de loop der jaren op internet hebben gezet. Femma heeft ook een eigen website met foto’s, eigenlijk een “flog” dus: www.femma.nl.

Homepage én startpagina
Dit is dus onze homepage én eigen startpagina. Op de voorpagina vind je onze persoonlijke nieuwsberichten zoals in elk blog. Op de pagina Links de door ons meest gebruikte links: webmail, inloggen in databases van mijn websites als Camperforum, Campersite en dergelijke.

Reizen
Een overzicht van alle webpagina’s die we hebben volgeschreven tijdens (camper)vakanties in de afgelopen jaren. Ook korte vakanties en weekendjes.

Diversen
Een pagina met van alles en nog wat, dingen die ik niet kwijt kon onder de andere kopjes.

Geocaching
Geocaching is onze favoriete bezigheid als we eens tijd over hebben: ‘schatzoeken’ met een hand-GPS-ontvanger. Alleen al in Nederland zijn er meer dan 10.000 verstopt!
Al geocachend kom je er nog eens uit, je hebt een doel én je komt op de mooiste en/of vreemdste plekjes! In binnen- en buitenland.

Radio
Op de pagina’s Radio vind je achtergronden, informatie en foto’s over amateurradio, onze (voornamelijk mijn) liefhebberij sinds eind jaren ’70. Femma en ik zijn beide geregistreerd radiozendamateur met volledige vergunning.

Contact
De pagina Contact tenslotte bevat alle relevante gegevens van ons internetbedrijfje,  informatie over Femma’s Praktijk voor Neurofeedback en een email-formulier.