2009: Zomervakantie

Dit jaar willen we in de zomervakantie een rondreis van 4 weken maken door Engeland en Schotland.

Week 1
Eén van de vele boekhandeltjes in Hay-on-Wye.Op woensdag rond de middag uit Kampen vertrokken voor de oversteek van Duinkerken naar Dover op donderdagochtend. We arriveren in Engeland.
Deze eerste week bezoeken we Oxford, maken een meerdaagse rondrit door de pittoreske Cotswolds en trekken we verder, Wales in.
[Naar week 1…]

Femma heeft er even in gezeten, dat was toegestaan.Week 2
Langs de kust van Wales reizen we naar het noorden en van daaruit richting York. Na een bezoek aan York gaan we naar de Yorkshire Dales en Hadrians Wall, de Romeinse muur in de buurt van de Engels/Schotse grens. Halverwege deze vakantie komen we aan in Edinburgh, de Schotse hoofdstad.
[Naar week 2…]

Week 3
Een haventje onderweg...Verder naar het noorden, de Malt Whisky Trail. We vervolgen de rondreis langs de prachtige Schotse kust. We zien verlaten zandstranden en zonnebadende zeehonden. En we komen zwager Herman en de zus van Aloys, Eugeni tegen.
[Naar week 3…]

Week 4
's Avonds op de camping. De antenne staat alweer overeind.Na een dagje geocachen met Herman en Eugeni en een tweede overnachting samen trekken we verder langs de kust en door de Yorkshire Dales om te eindigen in York. Van York naar Kingston-upon-Hull, waar we boot naar Zeebrugge nemen.
[Naar week 4…]