Aloys wordt 60 jaar

Jarig!Op 11 maart 2015 is Aloys 60 jaar geworden. Dat hebben we gevierd met familie, vrienden en bekenden op zondag 15 maart.
Natuurlijk waren er ‘s morgens bij het ontbijt cadeautjes, zoals dat hoort.

Cadeautjes bij het ontbijt!Woensdagmorgen aan het ontbijt kwam Femma al aan met een tas vol cadeautjes. Maar het feest zou gevierd worden op zondag, dan hadden we de hele dag de tijd. De voorbereidingen waren al wat langer aan de gang…
Het is toch en mijlpaal die je hebt bereikt, en het leek mij (Femma) wel leuk om er wat speciale aandacht aan te besteden. Dat hadden we bij de 50e verjaardag niet gedaan.

EifeltorenDit lag erg dicht bij ons 25-jarig huwelijk zijn en degenen die er bij waren herinneren zich nog dat we dat op speciale wijze gevierd hebben, namelijk in Parijs!
Reden om de 50-jarige verjaardag toen wat rustiger aan te doen. Rotterdam(We hebben dit toen gevierd met een lang weekend in Rotterdam met logies in hotel New York, dat was ons huwelijkscadeau).

Afijn, ik wilde het mooi versieren maar zag dat in mijn eentje niet echt zitten. “Laat dat maar aan ons over”, zeiden mijn broer en zijn vrouw. 1AHet leek mij wel leuk om er een stro-pop bij te hebben. Ja maar hij wordt toch 60 geen 50? Ja nou en? Zo is dat gekomen, eigenlijk allemaal mijn schuld 🙂

En op speciaal verzoek hadden zij zich uitgesloofd om een5
paar prachtige verjaardagstaarten te maken.

 

femwiesEr werd ook gezongen voor de jarige. Gezeten op een paddenstoel eh, sorry poef, rood met witte stippen werd de jarige enthousiast toegezongen. Verder was het een gezellig samenzijn met lekkere hapjes en drankjes.

 

Door Hans en Sini werden we nog verrast met hun nieuwe aanwinst. Afgelopen december is geheel onverwachts hun 100-verkleind2 jaar oude Duitse herder reu Santos overleden aan een maagtorsie. Maar op het verjaardagsfeest van Aloys brachten zij een onverwachte bezoeker mee: Luna, het zusje van Santos. Zij moest herplaatst worden omdat haar baasje  te weinig tijd voor haar had. Of ze bij Hans en Sini mocht komen wonen? Daar hebben Hans en Sini vast niet lang over na hoeven te denken!

Speak Your Mind

*