Onderdelenmarkt, contest en zuid-Limburg…

Druk met de verkoop op "De Lichtmis"De afgelopen weken waren een tikje hectisch. Na het Radio Actief Campertreffen heb ik nog (recreatief) meegedaan met de Scandinavian Activity Contest, 24 uur telegrafie. Goed voor 154 radioverbindingen. Het weekend daarna stonden we op de Radio Onderdelen Markt op de Lichtmis (A28, richting Meppel).
Een leuke dag, prachtig weer, hoewel we toen beiden al grieperig waren/begonnen te worden. Maar op die “rommelmarkt voor zendamateurs” toch goed kunnen verkopen: kratten vol met elektronica, die we in de vakantie bij elkaar hadden gesprokkeld (zolder- en garageopruiming) gingen vlot van de hand.

Verder was er wat verdacht gedoe met mijn (Aloys) gezondheid, hoewel dat na onderzoek weer 100% meeviel. Een paar galstenen zitten nog wel in de weg, dus er staat me nog een (kleine) operatie te wachten. Komt ook wel weer goed! 🙂

Op de kleine boerencamping op de Gulpenerberg.Het volgende weekend, het eerste weekend in oktober, was er de halfjaarlijkse nascholing voor Femma bij het BMC in Gulpen. Door griep gedwongen gingen we later weg dan anders: pas op vrijdag zijn we vertrokken, zodat Femma toch nog de zaterdag kon meemaken.

Opnieuw mooi weer, aardig weekendje, maar we hadden er verder niet veel aan. In de Oceanië-DX-contest, alweer een telegrafie-wedstrijd, maakte ik op zaterdag nog wat verbindingen met Indonesië en Australië, zowel in de 10-, 15- als 20 meterband. En dat met de kleine Atas-mobielantenne op het dak van de camper! Een aardig, maar eigenlijk té kort weekend.

Niewsgierige Limburgse schapen...

Speak Your Mind

*