Geocachen

PontjeDe kerstdagen lekker thuis. Samen aan het werk, met de Campersite. En dan op tweede kerstdag, mooi weer, er even uit voor een paar geocaches! Eén ervan lag op een eiland, waar je alleen met een doe-het-zelf pontje kunt komen. Leuk!

Femma de veervrouw...Deze cache was in de nieuwbouw van Kampen, Onderdijks. Daar heeft de gemeente een nieuw plantsoen aangelegd mét water en een eilandje. Om op het eiland te komen hebben ze dus een pontje gemaakt. Het ziet er behoorlijk vandaalbestendig uit en is erg leuk voor een kort tochtje!
Nadat we de cache op het eilandje hadden gevonden zijn we teruggegaan naar de auto om aan de andere kant van de IJssel nog eentje te zoeken.

Een bord verwijst naar de cache.De tweede cache was langs de IJssel in de omgeving van Wilsum. Een wandeltochtje door de uiterwaarden, een bord onderweg wees ons de richting naar de cache “met je voeten in het water”.
Gelukkig viel dat laatste wel mee: het water in de IJssel staat nog betrekkelijk laag zodat we de cache met droge voeten konden openmaken.

Vanaf de cacheplek heb je wel een mooi uitzicht over de IJssel.

Mooi zicht over de IJssel, met je voeten in het water...

Speak Your Mind

*