Aloys jarig

Morgen Ontbijt verjaardagis het maandag 11 maart en dan is Aloys jarig. Omdat hij dan ‘s morgens vroeg al om half 8 op de fiets moet zitten, doen we op zondagmorgen een verjaardagsontbijt.

De avond ervoor de tafel gedekt, koffie klaar gezet en de pakjes op tafel 🙂

Na het ontbijt gaan we in Zwolle koffie drinken bij mijn moeder.
Daarna een paar geocaches doen, het regent niet meer maar er staat wel een hele koude wind. We doen o.a. een cache van Pistolen Paul, dat is een tandarts uit Kampen die Paul heet. Hij maakt altijd iets leuks van zijn caches, maar soms wel moeilijk. Deze is meer lastig dan moeilijk.

Onze 1000e geocache!
IMAG0858Daarna gaan we richting Emmeloord, wandelen een stuk over de dijk (gelukkig uit de wind) om een cache te zoeken en vinden onze duizendste geocache in de polder. Dit is een Travelbug Hotel, waar we 2 TB’s  droppen en 1 coin meenemen.

Verjaardag vieren
Tenslotte, tegen 6 uur zetten we koers naar Emmeloord. Daar gaan we lekker eten bij het Voorhuys met een glaasje wijn er bij. Op de dag zelf, 11 maart, is Aloys vrij druk maar in het weekend komen familie en vrienden en gaan we het vieren.

Comments

  1. Aloys, wat laat maar nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Zo af en toe check ik alle linken die op m’n website staan en zo bekijk ik natuurlijk ook jullie blog, vandaar dat ik jouw verjaardag ontdekte. Ik lees altijd met plezier jullie avonturen, mooie foto’s en leuk om te lezen. Ik hoop dat je een fijne dag had! Vriendelijke groet, Ben PA2OLD

    • Hoi Ben, dank je wel! Je bent een trouwe bezoeker 😉
      Fantastische taart heeft mijn nichtje voor mij gemaakt, niet? Ik ben gek op marsepein, dus haar aanbod heb ik meteen aangenomen!
      Geheel in stijl, voor de “schoolmeester” 🙂

Speak Your Mind

*