Radioweekend Ommen

PA3DATDit weekend voor het eerst met de nieuwe camper weggeweest. Naar het jaarlijkse radioweekend op de camping in Ommen van de afdeling IJsselmond. Vrijdagmiddag om half drie vertrokken uit Kampen.

Femma gaat eerst nog naar Enschede, logeren bij haar broer. Op zaterdag bezoekt ze een aantal workshops met betrekking tot haar Neurofeedback-praktijk, daarna komt ze aan het eind van de middag naar Ommen.

Via de Coöp om de hoek (nog even wat eten en snaaien inkopen!) vertrek ik naar Ommen, waar ik rond half vier de camping op kom rijden. Meteen maar een goed plekje zoeken, met de rug naar de stevige wind die er staat. Kunnen we voor de camper mooi uit de wind zitten.

Het is deze middag prachtig kortebroeken-weer, ondanks de harde wind. De zaterdag verloopt wat frisser: uitgesproken koud en zwaar bewolkt. Aan het eind van de middag gaan we barbecuen, gelukkig binnen in een deel van de boerderij. De barbecues buiten, wij binnen uit de koude wind.

Na een tweede koude nacht klaart de zondag weer wat op, en wordt het toch nog mooi weer. Veel verbindingen heb ik niet gemaakt; een aantal telegrafie verbindingen in de Velddagcontest. Het logboek ligt nog in de auto.
Rond half vier breken we op en gaan naar huis. Het was gezellig, volgend jaar weer. Hopelijk met beter (warmer) weer dan!

Comments

  1. PE1FJN zegt

    Mooie foto’s, Mooie CAMPER!!

    groeten

    Marc & Heike

Speak Your Mind

*