2016: zomervakantie

Door het natuurpark Picos de Europa.We gaan naar het zuiden. Door midden- en west-Frankrijk naar de Pyreneeën! Het is jaren geleden dat we daar geweest zijn, dus tijd voor een hernieuwde kennismaking.
Ook noord-Spanje, de westkant, willen we eens wat verder verkennen. En misschien komen we nog wel in Portugal…

Mooi, die bellen! Maar zou zo'n koe daar nou niet gék van worden??Week 1
De eerste week proberen we in ca. 4 a 5 dagen via een aardige route in het westen van Zuid-Frankrijk aan te komen, aan de kant van de Atlantische Oceaan. We zullen eerst wat dagen in de Pyreneeën doorbrengen, daarna noord-Spanje in.
[Lees meer…]

Na de koeien-met-bellen komen er nu loslopende paarden-met-bellen voorbij!Week 2
Aangekomen in Spanje nemen we een deel van de pelgrimsroute naar Santiago. Een stukje langs de kust en de Picos de Europa met een overnachting in de bergen. Vervolgens verder langs de kust richting Portugal.
[Lees meer…]

Prachtige oude straatjes...Week 3
Het vervolg van de reis langs de Spaanse kust en een bezoek aan Santiago-de-Compostela. Het wordt ons te warm en we gaan binnendoor terug naar de Franse kust.
[Lees meer…]

Amper 300m boven zeeniveau, maar wát een uitzicht!Week 4
Bij gematigde temperaturen van rond de 22 graden trekken we door de Vendée, Bretagne en Normandië. Onderweg een paar bijzondere overnachtingsplekjes.
[Lees meer…]

Les Grandes Dalles, kijkje naar rechts.Week 5
Deze week begint op maandag in Veulettes-sur-Mer en gaat via Dieppe, verder weten we het nog niet, naar huis. We denken woensdag, uiterlijk donderdag weer thuis te zijn.
[Lees meer…]